top of page
Search

Věřím, že každý z nás by chtěl o něco více poznat své kolegy. Popovídat si o jiných než pracovních záležitostech, zasmát se, dobře se najíst a napít. Jak na to? Jednoduše, akce typu teambuilding nám tohle vše dopřeje.


Co je to teambuilding?

Teambuilding slouží ke zlepšení mezilidských vztahů. Používá k tomu různé společenské aktivity. Vše probíhá v rámci skupinek zaměstnanců, právě ke zlepšení vztahů a lepšího osobního poznání. Snaží se rozvíjet tým a jejich komunikaci. Skutečným cílem je, aby v reálné práci byli zaměstnanci stmeleni a dokázali fungovat právě jako tým.


Píši převážně o zaměstnancích a jejich lepším fungování ve firmách, ale nezapomínejme, že teambuilding má mnoho zaměření a může si ho zařídit v podstatě kdokoliv, kdo má zájem o zlepšení komunikace.

Například:

- sportovní tým

- škola

- firma

- absolventi školy

Každé zmíněné odvětví má u nás možnost si vybrat právě to, s čím souzní a co jim bude vyhovovat.

Za poslední rok si myslím, že mnoho z vás teambuilding nemělo šanci zažít. Avšak doba se aktuálně zlepšuje a počasí je jak dělané na nějaké to sbližování, hlavně ve venkovním prostředí akcí. Catering Mummies and Daddies delicious food and cheesecakes vám je schopný ochotně po celou dobu vašeho sbližování zajistit výborné občerstvení a vychlazené nápoje, které přidají v horkých dnech na lepší náladě.


Jak byste jinak zjistili, že váš kolega Honza je vášnivý kuchař? Kdyby neměl možnost si vyzkoušet uvařit něco s naším skvělým šéfkuchařem Rudolfem Nikolaiem. Představte si, že se vracíte po náročném fyzickém týmovém výkonu, na louce na vás čeká připravené pohoštění od Mummies and Daddies delicious food and cheesecakes a vy se můžete rozhodnout jestli si zkusíte připravit vlastní koktejl z čerstvého ovoce, nebo se stanete pomocným kuchařem Rudolfa Nikolaie a připravíte s jeho pomocí pokrm pro sebe a své kolegy.


Všechno záleží na vaší chuti, naše služby a náš servis je připraven vyjít vstříc všem vašim přáním a potřebám.

Teambuilding má přinést uvolnění, špetku adrenalinu, zážitek a emoci, stejně jako naše špičková gastronomie, kterou pro vás připravujeme.

Jako má být pestrobarevný a zábavný teambuilding, stejně tak je pestrobarevná a zábavná naše kuchyně.

Vaše Julie

Mummies and Daddies delicious food and cheesecakes catering.


8 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page