top of page
Search

Do Nového roku ve velkolepém stylu, aneb nezapomenutelná silvestrovská party.

Blíží se nám neúprosně konec roku a pokud plánujete silvestrovský večírek, poradíme Vám s mými zkušenými kolegy z Mummies and Daddies delicious food and cheesecakes cateringu několik důležitých bodů, které udělají z vaší novoroční párty nezapomenutelný večer.


Z našich zkušeností dobře víme, že lidé milují tematické večírky, vyberte téma, ať už je to karneval, nebo večírek filmových hvězd 30.let, oblíbený film, témat je nepřeberné množství a Vaši hosté budou nadšení. Dopředu přemýšlejte i o hudbě a nebojte se při jejím výběru oslovit i pozvané hosty.


Důležité jsou také včas poslané, zajímavě vymyšlené pozvánky a seznam pozvaných hostů.

Další bod pro Vás bude výběr vhodných prostor, podle počtu pozvaných lidí a tématu večírku a v neposlední řadě jejich výzdoba u které bychom neměli zapomenout, že slavíme poslední den a noc v roce. Výzdoba by měla být zářivá, blikající, barevná a klidně i bláznivá.

Jeden z hlavních a důležitých bodů při přípravách bude skvělé občerstvení.

Každá silvestrovská party je a vždy byla o dobrém jídle a pití. Na takovéto akce se úplně nejvíc osvědčily všechny dobroty začínající "mini".


Například mini tatarák, mini řízky, mini pizza, mini tousty, mini Burgery, mini dezerty, jednohubky, závitky, krevety, kaviár a další velké množství dobrot, které se hodí na slavnostní novoroční party.


Důležitý je také nápojový bar, vhodná budou kvalitní vína, vychlazené pivo, různé druhy barevných koktejlů, a hlavně nezapomeňte na šampaňské, protože bez něj to na silvestrovské party nepůjde.

V neposlední řadě je důležitá, dopředu vymyšlená, zábava pro Vaše hosty, různé společenské hry, fotokoutek, tanec, casino a další.

Naši milí a vážení klienti a přátelé.

Dovolte mi, abych Vám za celý náš team Mummies and Daddies delicious food and cheesecakes catering popřála šťastný nový rok 2022, plný zdraví, lásky, příležitostí a přátelských setkání.

Děkujeme za Vaši přízeň, děkujeme, že se vracíte a rádi využíváte naše služby.

Jsme tady pro Vás i v roce 2022. Rádi pro Vás připravíme a uvaříme skvělé jídlo na Vaše svatby, firemní akce, konference, kongresy a další akce podle vašich přání.

Nám všem přeji rok 2022 plný vzájemnosti, přátelství a setkávání.

Jsme tady pro Vás.

Vaše Týna.



7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page