top of page
Search

Luxusní večírek ve velkém stylu...!!!

Updated: Oct 27, 2021


Luxusní večírek ve velkém stylu potřebuje dokonalé občerstvení…

Firemní večírek, významné životní jubileum, opening party, svatební hostina…

Všechny významné události si zaslouží kvalitní catering, který bude vypadat luxusně, bude chutný a v neposlední řadě bude perfektně naaranžovaný. My v „Mummies and daddies catering“ pro Vás přesně takový kdykoli připravíme.

Vše začíná správným výběrem prostoru, pro kolik hostů bude party a v jakém stylu a také vhodný typ občerstvení a nápojů.

Opening party, firemní večírky

Otevření nových firem, restaurací, hotelů a prezentace toho nejlepšího, co může nový podnik nabídnout. Slavnostní pohoštění formou rautu, u kterého je důležité, aby se dobře konzumovalo a hosté neměli problém s umazáním svátečního oděvu. Proto se nejčastěji volí jednohubky, minidezerty, ovoce, mini řízečky, kanapky, lehké a zdravé pokrmy, dnes už také není problém připravit pokrmy vegetariánské, nebo bezlepkové a součástí bývá také teplý servírovaný raut.

Luxusní vína a koktejly už jen dotvoří prvotřídní obraz celého večírku, nebo party.

Galavečer

Jedná se většinou o formální akci, která má předepsaný dress code. U pánů smoking a motýlek a pro dámy většinou velkou večerní. Součástí může být nějaký koncert, nebo ples a občerstvení odpovídá důležitosti akce.

Výborný pro takovou akci bývá raut, na přání klienta také banket, což je luxusní večeře, která je servírovaná u stolů. Banket je nejvyšší forma občerstvení, u které musí být do detailu promyšlený jídelní lístek, návaznost chodů, párování vhodných a dobrých vín a dalšího alkoholu. Pro uspořádání galavečeru je nutné mít zkušenou cateringovou firmu. Pak je úspěch večera zaručen.

Začneme teplým rautem

Tam je hodně důležitý zkušený personál, který je u nás v cateringu samozřejmostí. Servis je nápomocen při servírování pokrmů a jakékoli pomoci všem účastníkům galavečera. Jídlo se musí udržovat ve správné teplotě, v čistých rautových vařičích. Oblíbená jsou sous-vide úpravy mas, omáčky, asijská jídla, těstoviny, řízky, ryby, losos s citrusy či tomatovou omáčkou a mnoho dalších lahůdek z teplé kuchyně.

A studený raut ..

U studeného rautu si hosté mohou lahůdky sami nabírat podle chuti, je zde minimální ohrožení polití omáčkou, nebo opaření se horkým jídlem. Studený raut je pestrý a každý v něm najde pro sebe to pravé. Ideální jsou miniaturní porce, protože jídlo se na večírku většinou konzumuje při konverzaci. Velmi oblíbený je uzený losos, tatarák z telecího masa, grilované krevety, parmská šunka s čerstvým fíkem, delikátnní sýry z celého světa, čerstvé ovoce a zelenina, prosciutto s melounem a mnoho dalších vybraných lahůdek.

Servírovaná večeře

Pokud se pořádá gala večer, je vhodné, dovést akci k dokonalosti. K takovým akcím se hodí slavnostní servírovaná večeře. Každý z hostů má své pevné místo u slavnostně prostřeného stolu, kde nechybí bílé dlouhé ubrusy a pořádná dávka elegance

Tento způsob podávání občerstvení patří mezi nejnáročnější na přípravu. Jako hostitel se musíte poprat s možnými alergiemi a výživovými omezeními svých hostů. Z toho důvodu je praktické předem poslat hostům menu, aby měli možnost si vybrat.

Bar a nápoje

A lot of Cocktails

Rozhodně by neměl chybět welcome drink a přípitek, vhodné je šampaňské, nebo prosecco.

Velmi oblíbené jsou také míchané koktejly a speciality. Důležité je přemýšlet nad vhodnými kombinacemi s jídlem. Ideální je mobilní bar s alkoholickými i nealkoholickými nápoji.

Jsme tady pro Vás..

Při pořádání jakékoli akce klademe důraz na téma akce a její důvod. Podle toho volíme dekorace, program, občerstvení i formu cateringu. Jsme tým spolehlivých profesionálů, kteří jsou připraveni udělat klenot z jakékoli Vaší akce.

Vaše Týna z Mummies and Daddies delicious food and cheesecakes cateringu.

20 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page