top of page
Search


Jako zaměstnanec či zaměstnavatel máte možnost zažít mnoho typů firemních akcí. Firemní akce jsou různorodé a mají stanovený cíl, který se snaží postupnou cestou splnit. Ať už se jedná o jakoukoli akci, důležitý je výběr vhodného prostoru v kombinaci s výborným občerstvením, které vám bez problémů na míru připravíme my v Mummies and Daddies cateringu. Ne nadarmo se říká, že dobré jídlo nás dělá šťastnými, tudíž i mezilidské vztahy jsou vřelejší a o to nám jde.

Jaké firemní akce mám například na mysli?

Tisková konference

Tisková konference se svolává, chceme-li sdělit něco zásadního. Člověk by měl být kritický a zeptat se sám sebe, zda je naše sdělení opravdu natolik závažné. Novináři, kteří jsou základem a nutnou součástí konference, rozhodně nepřijedou kvůli opakované banalitě.

Jsou to vytížení lidé, kteří většinou pospíchají z jedné tiskovky na druhou a pak rychle do redakce zpracovat aktuální materiál.

Poskytnete-li jim na konferenci nezapomenutelné občerstvení, odnesou si sebou tento

zážitek.

Na tiskové konferenci podáváme v rámci Coffee breaku skvělou kávu, překapávanou kávu a různé druhy sendvičů, kanapek a monoporce dezertů.

Kdy se taková tisková konference pořádá?

- Máte-li novinku, s kterou přicházíte na trh.

- Chcete informovat o něčem převratném, zajímavém.

- Reagujete na akutní, neočekávanou událost.

- Zahajujete dlouhodobý projekt, nebo jej ukončujete a hodnotíme jeho výsledky.

Networking


Networking se vlastně dá provádět na každém místě. Rádi si poslechneme vaše příběhy a rádi vám pomůžeme příběhy tvořit pomocí našich gastronomických služeb. Nezapomínejme na vzájemnou podporu a možnost předání užitečné rady a pozitivní energie.

Roadshow

Roadshow je akce, která se využívá na podporu prodeje. Jedná se o způsob, jak představit společnost, její cíle, vize. Lze zde najít i speciální cenové nabídky. Správnou roadshow doprovází vhodně zvolený doprovodný program jak pro dospělé, tak pro děti. I zde hraje velkou roli výběr občerstvení a vychlazených nápojů.

Pokud můžu vyjádřit vlastními slovy, tak všechny zmíněné typy akcí by měly mít společné

jedno. A to je osobní prožitek, originalita, zapamatovatelná vzpomínka, třeba i typu co mi

zrovna zachutnalo, co jsem ochutnal/a poprvé.

Všechny akce přináší nové informace, spolu se zábavou a uvolněním.

Catering Mummies and Daddies delicious food and cheesecakes.

Vaše Julie

7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page